syida's FotoPage

By: syida paet

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 21-Apr-2007 22:00 Email | Share | | Bookmark
ENGAGEMENT CEREMONY

aku la nie...control nervous..hehe
bersama bakal mak, bakal opah n mama...:P
9 hantaran dr pihak lelaki,termasuk tepak sireh yg xde lm gmbr
View all 27 photos...
Nie lah antara gambar2 di majlis pertunangan yg di buat pd 21 april 2007 yg lalu.ini jerla yg ade dlm simpanan aku skrg neh, sket ajer sbb byk x siap lg dn ade kat kg....yg nie dh cukup kot. majlis nye simple tp meriah jgk la.bertunang pon siap ade renjis2 air mawar dan bunga rampai. konpius aku...mcm nak kawen pon ade . dah adat nak wat camner, aku follow jerk.
Tetamu yg hadir lak semua termasuk family aku ade la dlm 130 org.ramai tuu...mane la x mcm kawen. rombongan dr pihak lelaki sampai pd pukul 11 pagi seramai 8 buah kerete termasuk sebijik van. ermmm....ramai la kalo utk majlis pertunangan neh. tp mama abah x kisah so aku lg la x kisah hantaran adalah sebanyak 9 dulang dan di balas 11 dulang dr pihak aku. dienye tema kaler ijau n cream, aku nye tema lak kaler light purple n putih.hantaran belah aku neh, mama aku yg buat sendiri semua.belah lelaki pon cenggitu gak,mak die yg wat semua .so semua nye idea sendiri dan rekaan sendiri, tiada sebarang upahan dr pihak luar tempat sarung cincin tuu plak, kami reka sendiri dan kebetulan plak arch itu di sponsor oleh rakan baik mama, syukur alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar sekali.now aku dgn rasminye jadik tunangan org. kami bercadang nak melangsungkan pernikahan pd tahun depan bln april jgk.Insyaallah. so pd kawan2 yg x dijemput masa majlis pertunangan neh jgn amik hati (tunang jerk pon), kawen nnt sure korang semua aku jemput, jgn x dtg plak yerk....hehe.doakan kami kekal bahagia hingga ke akhir hayat


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net